torstai 5. heinäkuuta 2012

Hengitys- ja rentoutusharjoitukset ja synnytysvalmennus

Niinkuin otsikko kertoo, tänään kävin harjoittelemassa hengittämistä. Jouduin mennä yksin sinne, koska Hemppu ei saanu lomaa, mut toisaalta ei siel kovin tärkeitä asioita olis sille ollutkaan. :D
Ei me käytännössä mitään hengitystä harjoiteltu vaan kuunneltiin kun fysioterapeutti selitti ja katsottiin samalla ohjeita jostain lappusesta. Puhetta oli myös aika paljon lantiopohjan lihasten treenaamisesta synnytyksen jälkeen. Ei se kestänyt kaiken kaikkiaan kun 45min ja kauheesti ei enempää oo kerrottavaa siitä. 


Tiistaina oli toinen synnytysvalmennus ja puhuttiin isäasiaa, äitiasiaa ja parisuhdejuttuja. Sain siitä kerrasta paljon enemmän irti, koska en ollu monia niitä asioita joita käsiteltiin niin ennen miettinyt edes. Sieltä lähtiessä kyllä monet asiat jäi pyörimään päähän ja mietti asioita syvemmin.


Ootte jo varmaan huomannutkin, että en sit laittanut sitä hikkavideoo tänne vielä. Syy siihen on se, että syystä tai toisesta en saanu sitä vielä mun kännykästä koneelle, mut sunnuntaina pitäis kai viimeistään saada. Eli kyllä se tulossa on :)

Mulla on maanantaina neuvola ja tiistaina synnytysvalmennus joten enköhän mä viimeistään keskiviikkona yritä päivitellä taas jotain tänne. Moimoi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti