perjantai 31. elokuuta 2012

40+5

ja ei mulla muuta, kasassa ollaan ja merkkejä ei näy. :D Musta tuntuu et mun pää kerkee sekoo ennenku tää pienokainen tulee ulos. Oikeesti en vaan haluu enää odottaa et saan ton myllertäjän tuolta jo syliin!


Otin eilen illalla ennen meikkien pesua vielä naamakuvan itestäni ilman piilolinssejä, koska ajattelin et en erikseen jaksa sinisiin silmiin mitään meikkiä väsätä ja lukijat tätä pyys. Turhan tumma meikki noin vaaleisiin silmiin omasta mielestä ja kulmatkin on jo päivän päätteeks ihan levähtäneen näköset, ei voi mitään. :D14 kommenttia:

 1. Katselinkin että tässä kuvassa on jotain outoa mut sulta puuttukin ne piilarit! :D
  Mulla on aina turhan tumma meikki(siis silloin kun jaksan meikata) ja omaan siniset silmät. Poikaystäväkin valittaa aina siitä, varsinkin jos teen "kissan silmät" eli rajaukset kajaalilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään meikata tummasti sit kun meikkaan, mut vaan jos on piilarit päässä. :D koska vaaleissa silmissä tumma meikki ei oo niin kivan näkönen. :D

   Poista
 2. Mun mielestä sun silmät on kauniit myös ilman piilareita, voisit kokeilla joskus luonnollisempaa meikkiä ja olla ilman piilareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä haluu välttämättä luonnollistaa mun meikkiä :D

   Poista
 3. oot tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 4. Noi silmät on ihanat!!! Ei toi turhan tumma ole, vaan huono väri sinisten silmien kanssa. Ruskea luomiväri on paras. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, mä en kauheesti tiedä mitään meikkien värijuttuja, käytän vaan sellasii mitkä näyttää hyvältä, haha :D

   Poista
 5. Mä niin tiedän tuon turhautumisen tunteen :/ Mä ramppasin LAn jälkeen pariin otteeseen äippäpolilla missa ekalla kerralla irroteltiin kalvoja ja toisella irroiteltiin uudestaan ja sain nitron tonne alakertaan. Uskon, että suuri vaikutus oli tuolla kalvojen irrottelulla ettei tarvinnut käynnistää ja niin tyttö syntyi maailmaan rv 42 :)

  Paljon kärsivällisyyttä ja malttia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eniten mä vaan toivon, että ei tarvis käynnistellä :/ ja ei tässä mikään muu auta kun odotella, mutta kärsivällisyyttä ei millään malttais olla :D

   Poista
 6. Onko muuten niin että joudut synnyttämään hämeenlinnassa?

  VastaaPoista
 7. en huomaa ees isoo eroo:-D johtuuko kuvan valaistuksesta, vai eikö ne ees oo kovin vaaleet? mut siniset silmät on just ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ne vaaleemmat on kun kuvasta näkyy, eli varmaankin valaistuksella suuri vaikutus :D

   Poista