perjantai 3. elokuuta 2012

videopostauksen aiheita

oon luvannut tehdä teille videopostauksen vielä raskaana ollessani niin pyytäisin teiltä nyt ideoita mitä voisin siinä puhua. Mistä haluaisitte mun kertovan teille videomuodossa? Olisiko jotain mitä haluaisitte mun esittelevän teille videolla? (kotimme esittelen videolla joka tapauksessa, joten älkää sitä ehdottako)

Multa voi myös kysyä jotain mihin haluatte vastauksen videomuodossa jos jotain sellasta on mielessä :)

Ehdotuksia ja mahdollisia kysymyksiä reippasti tulemaan. Mitä nopeemmin mä saan kivoja aiheita joita haluan videopostauksen muodossa toteuttaa, niin sitä nopeammin video on täällä ;)

8 kommenttia:

 1. Olis kiva jos kertoisit miltä tuntuu olla raskaana, mitä eroa verrattuna normaaliin arkeen...tai just niinku joihinki kysymyksiin vastauksia :--)

  VastaaPoista
 2. Nii ja esittele toki masus :D!

  VastaaPoista
 3. Pyörähdäppä ainaki siinä videolla masun kanssa :)!
  Kerro kaikista raskausvaivoista ja ajatuksista ja ylipäätään raskausajasta.
  Ja siitä miten haluaisit synnyttää ja mitä olet ajatellut käyttää vaikka kivunlievityksenä synnytyksessä. :)

  VastaaPoista
 4. Kerro vaikka just et miltä tuntuu olla raskaana ja miten elämä on muuttunu. Ja sit viel kysymys; olisitko koskaan kuvitellut että susta tulee noin nuorena äiti? :)

  VastaaPoista
 5. Mä tiedän, että tää ei liity mahaan mitenkään, mutta onko mitenkään mahollista et Hemppukin tulis videoon mukaan? (: Niin ja voisit kertoa, että ootko sä ikinä joutunut ihan paniikkiin, kun olet miettinyt pitkään synnytystä ja sen kipuja? Joo, oli vähän outoja, mutta noi mua ainakin kiinnostais. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olin just tulossa kysymään samaa.. tota hemppujuttua :D

   Poista
 6. ^nuo on loistavia ja jos viitsit vielä sit teidän asunnosta tehdä postausta? :) TSEMPPEJÄ LOPPU RASKAUTEEN! :)

  VastaaPoista
 7. Vartalon muutoksista raskauden aikana ois kiva saada tietää. Ja kirjota ehottomasti synnytyskertomus kun vaavi on saapunu maailmaan :)

  VastaaPoista