lauantai 18. elokuuta 2012

masukipsi

Vihdoin ja viimein saatiin Hempun kanssa aikaseks tehdä toi masukipsi. Pitänyt tehdä se jo tosi pitkän aikaa, mutta aina ollaan oltu että "no tehdään se sit huomenna." Tänään tehtiin se sit oikeesti, onneks... Muuten olis aika loppunut pian kesken. :DToi oli kyl yllättävän vaikee ja tuskanen tehdä. Mua alko pyörryttää kesken kaiken ihan kamalasti ja vauva alko potkimaan niin kovin että kipsi lähti liikkeelle omia aikojaan. Kamala sotku ja äärrrr kamalan vaikeeta, mutta saatiinpas kuitenkin tehtyä. Erityisesti tissien alue oli hankala tehdä, ei masussa niinkään ongelmaa.

Nyt se on kuivumassa tuolla tuulettimen edessä ja mahdollisesti huomenna rupeen hiomaan sitä ja saa nähdä miten päädytään koristelemaan. :) Päivittelen tänne projektin edistyessä lisää juttua.


Hempun porukat ja sen mamma ja pappa kävi tänään meillä kahvittelemassa vähän niinku mun synttäreitä.
Hempun mamma ja pappa toi mulle tollasen valkoapilasaippuan joka on aikas hyvän tuoksunen ja sit meille molemmille Hempun mamman ite tekemä seinäkoriste :)Ei mulla sen erikoisempia :) Päivittelen huomenna ainakin masukuvan verran jos en muuta keksi. Heippa!


6 kommenttia:

 1. Ihana blogi! (: Kumpaa teille on "ennustettu"? Meinaan minusta sun masu näyttää ihan tyttömasulta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei meille olla ennustettu kumpaakaan, koska haluttiin itse pitää se ihan yllätyksenä :)

   Poista
 2. nauroin noita kipsi tissejä varmaa tunnin! :DDDDDddd t:housunnappipoika! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot vaa kateelline!1 :D ja oikeesti, älä housunappeile enää :'DD

   Poista
 3. minkälainen kamera sul on? :-)

  VastaaPoista