tiistai 28. elokuuta 2012

turhia höpinöitä

Tänään olis viikkoja 40+2. Kamala ajatella, että tää voi olla tätä pelkkää odottelua vielä pari viikkoa. :D
Tänään on neuvola puol 4 aikaan ja kirjottelen huomenna tai sit illalla jo kuulumiset sieltä. Toivottavasti tää olis viimenen kerta siellä masun kanssa ja seuraavalla kerralla olis vauva jo mukana!
En oo edelleenkään tuntenut supistuksen supistusta ja muutenkaan synnytyksen lähenemisestä ei näy mitään merkkejä. Ihan normaali olo on kaikin puolin.

Nään joka yö unta vauvoista eli ihan selvästi odotan omaa pienokaista jo. :D Jos uni ei omaan vauvaan liity, niin sit jonkun muun. Koko ajan syntyy vauvoja joka puolelle ja mä vaan odottelen. Kuitenkin ihana ajatella, että parin viikon päästä viimeistään meidän pieni on täällä meidän kanssa <3


Haluatteko muuten, että kirjotan mahdollisesti päivittäin, että ollaanko sitä vielä kasassa vai missä mahdetaan mennä? Itse oon ainakin huomannut, että jos jostain bloggaajasta loppuvaiheilla ei kuulu pariin päivään mitään niin ajattelen että se olis synnyttämässä :D Kyllä mä pyrin siinä vaiheessa tänne kirjotella kun lähtö tulee tai sairaalalta viimeistään. Oon sairaalakassiin pakannut mun minikannettavan jo valmiiksi mukaan. :)

Mutta palataan mahdollisesti jo illalla neuvolakuulumisten merkeissä, moikka!

23 kommenttia:

 1. haha:D mä oikeesti ajattelin oot menny synnyttään ku susta ei oo pariin päivään kuulunu. Mut bloggaile vaan päivittäin jos kerkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä mietin jo eilen et olisin kirjottanu, et yhtenä kappaleena edelleen ollaan ettei lukijat turhaan huolestu :'D kyllä mä kerkeen ainakin sen verran kirjottaa että ollaanko kasassa vielä ;D

   Poista
 2. Kyllä kirjotat joka päivä. :-D

  VastaaPoista
 3. juuuu kirjota ! :)))) aattelin meinaa eilen jo et ootkoha menny jo synnyttäää ku ei ollu mitäääää päivitystä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietinki et se vois olla teille lukijoille kiva kuulla joka päivä vähän missä mennään, ettei tarvii turhaan tollasia miettiä :--D

   Poista
 4. Mun synnytys käynnisty 40+2 illalla lapsivesien menolla, eikä mullakaa todellakaan! ollu semmonen fiilis et synnyttäisin sillon. Tyylii kättärilläkää en viel uskonu et tää lapsihan oikeesti syntyy viimeistää kahen pv sisällä!
  Et kyl se sieltä ihan just tulee vaikkei sulla semmonen olo oiskaaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä usko että ihan tänään kuitenkaan mitään tapahtuu :'D tai ei sitä koskaan tiedä.. ku kuitenki se voi alkaa hetkellä millä hyvänsä kun viikotkin menee jo tolla mallilla :D

   Poista
 5. Tuo oli just mullakin se jännittävin aika. ensin odotin kuin kuuta nousevaa laskettua aikaa jonka jälkeen vaan päivät tuntui pitenevän ja pitenevän. Mies oli koulussa ja kaikki soitteli ja kyseli, että joko se syntyy? Tuntui ihan samalta, kun pikkulapsena odotti joulua. Minä vaan lastani, ja tavallaan halusin, että lapsi syntyy vaikka tulihan sitä mahaa vähän ikävä. Mitään supistuksia mulla ei ollut kuin vasta synnytyksessä. Vaikka luulin, että lapsi syntyy etukäteen, paljon ennen laskettua aikaa. Mutta toisin kävi. rv 41+6 syntyi neljän ja puolen kilon ja puolen metrin mittainen poika.

  Onnea synnytykseen jo etukäteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja lapsi on terve! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotenkin niin hassua että sitä laskettua aikaa pitää jotenkin maagisena päivänä, vaikka aika harvoin ne vauvat just sillon syntyy :'D Mäkin saan koko ajan kuulla sitä että "eikö vieläkään mitään, tapahtuuko jo jotain, onko mitään tuntemuksia..." jnejne. :D

   oli kyllä kokoa teidän pikkusella, mä pelkään kovin et mikä jättiläinen täältäkin tulee kun tosiaan neljä viikkoa sitten painoarvio oli jo sen 3kg :D ja kiitos:)!

   Poista
 6. Kirjottele joka päivä jos vaan kerkeet, meinaa mulla on toi ihan sama et jos joku bloggaaja ei kirjota vaik päivään niin oon jo ihan varma et se on synnyttämässä :D nytkin innolla oottelen Essin vauva postausta, kun kerran tänään jo sairalasta pääsi kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerkeen mä, ei mulla oo mitään kiireitä :D odottelen vaan päivät pitkät, että koska olis aika lähtee hämeenlinnaan :'D

   Poista
 7. Mulla alkoi synnytys korkealla vedenmenolla rv 40+1 ja sitä ennen ei tosiaan ollut mitään fiiliksiä, että vauva olis tulossa maailmaan. :D Aiemmin oli ollut kipeitä suppareita, mutta paria päivää ennen synnytyksen alkamista nekin loppuivat kuin seinään. Tsemppiä synnytykseen jo näin etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin haluisin et synnytys alkais vesien menolla, koska sit ei tarvis epäröidä että tapahtuuko nyt jotain?:D mulla ei oo ollut missään vaiheessa raskautta supistuksia, jos harjotussupistukia ei lasketa. :D ja kiitokset:)

   Poista
 8. olis kiva kuulla susta että ootko yhtenä kappaleena jos vaan jaksat! :)

  VastaaPoista
 9. Hei kiitti tosta minikannettavasta kysyn tänää Antilta et saako sen minikannettavan ottaa sinne mukaan! :D
  Mua ei innosta yhtään kirjottaa blogii ku ei oo mitään muuta sanottavaa ku et vauva on mahassa :D Yritän kirjottaa sit ku pitää lähtee synnyttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minikannettavan saa kätevästi kassiin kun menee niin pieneen tilaan :) ja mokkula vaan niin jejee. :D

   Poista
 10. hei vähä jänskäää odotust ku se vooi tulla minähetkenhyvänsä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps :D mut jotenki ihan hullua ajatella, että jo huomenna voi tapahtua :D

   Poista
 11. jotenkin veikkaan et 1.9 syntyy, ellei käynnistetä sitä ennen :D Emmä tiä jotenki vaa silt tuntuu :D

  VastaaPoista
 12. minä kyllä veikkasin 29.8 =)ja tunnustan soittaneeni jokapäivä, mutta kun jännittää niin kovasti, ja odottaa jo tutustumista rakkaaseen lapsenlapseen.

  VastaaPoista