torstai 13. syyskuuta 2012

Kotona

Muutama kotona vietetty yö on takana päin ja voin kyllä sanoa, että aikalailla huutoa mahtui molempiin. Viime yöhön ei ihan yhtä paljon kun edelliseen, mutta kuitenkin. Sairaalassa vietetyt yöt on mennyt niin hyvin, mutta heti kotona tää näyttää alkavan. :D Noh, jospa nyt tää tästä. Eiliseen päiväänkin kyllä huutoa mahtui, koska ilmeisesti pikkusella vatsa kovana. Kunnollista kakkaa ei tullut eilen ollenkaan ja kovin koko ajan yrittää puskea jotain ulos.

Neuvolasta sanoi, että kannattaa käydä hakemassa Reladrops maitohappobakteereja. Kotikäynnille mun neuvolatäti tulee tiistaina ja sen jälkeen mulla vaihtuukin neuvola. Rupeen käymään tossa Forssan neuvolassa, kun vauvan kanssa on niin paljon helpompi päästä sinne kun ei aina tarvii kyytejä pähkäillä Tammelaan.

Mulla sit taas jatkuu jumalaton päänsärky jo kolmatta päivää ja tuntuu, että mikään ei auta. Ei kuitenkaan ihan kauheesti viitti noita lääkkeitäkään syödä... Toivottavasti mun ennen raskautta ollut vaiva ei oo tekemässä come backia. Mulla oli 1½ vuotta päivittäin päänsärkyä, johon ei auttanut mitkään lääkkeet, ei kunnolliset yöunet... Ei mikään. Lääkärissäkin siitä useampaan kertaan kävin, mutta syytä ei löydetty. Raskauden ajaks tää vaiva katos tosiaan kokonaan.

Eilen tuli postissa mun imetysliivit ja voin kyllä sanoo, että mun elämä helpottu sillä hetkellä huimasti! :D myös Hempun tilaama imetystyyny tuli eilen ja se on sellanen keksintö mistä en ihan heti luopuis. Tekee imettämisestä niin paljon mukavempaa :)

Eilen meillä kävi myös aika paljon vieraita; 3 kummia, Hempun mamma ja pappa sekä sen porukat. Tänään ainakin mun oma äiti tulee käymään ja ehkä pikkusisko. :)

Hanna-kummin ja Heidi-kummin tuomat paketit pikkuselle.
Noi paketit sisälsi vaatteita, parit kenkulit, helistimen, huovan... Vähän kaiken näköstä kivaa :) Ihan ylisöpöjä vaatteita oli tytöt meidän neidille ostanut ja niin moni tulee kyllä pitämään huolen, että tuo lapsi tullaan lellimään piloille :'D hahah. Otin muutamista mun lemppari vaatteista kuvia, mutta en ihan kaikista jaksanut vaikka kaikki oli tosi kivoja! :) paint skills!




Siinä oli mun lempparit, erityisesti noi molemmat takit on aivan ihania!

Hempun mamman ja papan tuoma orkidea :)

Loppuun vielä meidän pienokaisesta kuvia eiliseltä :)<3

iskän sylissä <3


Neiti hoksas muuten toissa yönä mihin tuttia käytetään. Ihan hyvä niin, koska muuten se imeskelee sormiaan niin että maiskutus käy. Kuvasin eilen videopätkän siitä kun tuo imeskelee sormiaan.



toi on se imetystyyny ja samalla sellanen missä vauva voi köllötellä:)


Ei mulla muuta, moikka!:)

49 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. joo, se imeskelee aina sormiaan ja aina kuuluu tollanen lutkutus :'D

      Poista
  2. Onks toi teidän imetystyyny Doomoo softy imetystyyny? Meillä on kyseinen imetystyyny ja se vaikuttaa todella hyvältä, vaikka vielä ei olla päästy kokeilemaan.

    Mulla oli vuosia sitten todella paha migreeni ja sain pahoja kohtauksia monta kertaa viikossa. Millään lääkkeillä ei saatu mun migreeniä hallintaan ja päätin kokeillä akupunktiota oman lääkärin kehotuksesta. Kävin siellä kolme kertaa ja migreeni loppu ku seinään. Suosittelen kokeilemaan :D

    Mimosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielettömän suloinen prinsessa <3

      Mimosa

      Poista
    2. joo on ja mä oon ihan tykästynyt siihen jo nyt, vaikka käyttöä takana vasta päivän ja yön verran :D

      mulla siis ei oo ollut migreeniä vaan ihan päänsärkyä. Mutta jos tää vaiva alkaa taas niin kannattaahan tota kokeilla :p kiitos vinkistä!

      Poista
  3. tuo video on ihana, sydän suli! :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten toi teidän käärö onkin ihana !<3 En kestä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat pinkit ainot! :D Pikku popot <3
    Ihana maiskutus tossa videossa, on hän vaan niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on :D<3
      se maiskuttaa aina tollee ku imeskelee sormiaan/käsiään :D

      Poista
  6. Voisko noi sun päänsäryt johtuu jotenki hormooneista? Kun kerran katos raskauden ajaks? On kyllä pikkutyttöä hemmoteltu oikeen kunnolla, aivan ihania noi vaatteet :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä tiedä, voihan sekin olla mahdollista.:D yks henkilö kerto, että sillä oli ollu ennen raskautta tosi paha atooppinen iho joka loppu raskauden ajaks eikä tullu koskaan enään takasin. :D toivottavasti mullakin pysyis se poissa :D

      joo ja niitä oli vielä enemmän yhtä ihania kun noi mitä mä tässä esittelin :)

      Poista
  7. Mulla oli päivittäistä päänsärkyä n. puoli vuotta kunnes kokeilin hierojalla käyntiä kerran viikossa ja sehän auttoi! :) sit pikkuhiljaa pidensin et kävin vaan kerran kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. raaskiskin maksaa kerran viikossa hierojasta :/ mut en mä huomaa, että mulla kauheen jumissa olis paikat :D

      Poista
  8. Lilja ei osaa imeä sormia, se tunkee koko nyrkin suuhunsa. :-D

    Ja ei muuten kannata ostaa noita Reladropseja, ne on öljypohjaisia ja maha voi mennä pahemmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika usein toi imee myös kämmenselkäänsä tai ihan kämmentä :D sillee et se käsi on auki.. Samanlainen maiskutus kuuluu sillonkin :D

      noh, käytiin ostamassa jo. Kokeillaan nyt noita ja jos ei auta niin jotain muuta täytyy käydä hakemassa. Toivottavasti meidän neidille kuitenkin sopis, että mahdollisimman nopeesti saatais masu toimimaan. :/

      Poista
  9. Mahd. pian synnytyskertomus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koitan saada mun äitiyskortin eka käsiini, koska siellä lukee esimerkiks lääkkeiden nimet mitä mä sain synnytyksessä. :D helpottaa mun työtä sen kirjottamisen kans ku nään sieltä tietoja liittyen synnytykseen :)

      Poista
  10. voi että ku se on sulonen!♥ ja niiin pienen näkönen tossa isän sylissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki on sanonut tänne tullessa, että on oikeesti paljon pienempi kun kuvat antaa ymmärtää :D meijän pikkanen <3

      Poista
  11. OIi sulonen =) Viimesessä kuvassa pikkunen näyttää iha hempulta :))) Samallainen nenä ja kaikki :) Alkupäivinä oli kyllä sun nenä heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vauvan tuleva kummiki oli vahvasti sitä mieltä, että Hempun nenä on neidillä :D en sit tiedä :'D

      Poista
  12. Kannattaa kokeilla tosi runsasta vedenjuontia tohon päänsärkyyn! Mulla alko synnytyksen jälkeen ihan _kamalat_ päänsäryt, aamusta asti oli ihan jäätävä särky päällä, kunnes aloin juoda vähintään 2l vettä päivän mittaan kaiken muun juoman lisäks! Päänsäryt lähti sen siliän tien :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon mä pyrkinyt nyt juomaankin enemmän kun normaalisti ihan imetyksenkin takia :) täytyy siis ahkerammin vaan täyttää lasia! :D

      Poista
    2. Mulle vedenjuonti on aina ollu hankalaa, joten jouduin hommaamaan android-kaupasta sellasen (ilmasen) ohjelman joka muistutti aina juomaan vettä ja siihen sitten merkkailin paljon olin juonut päivässä jne. :D Sitten vasta sain juotua tarpeeks.. Nyt on 8 viikkoa synnytyksestä ja on tullut tavaks juoda vähän enemmän mut enää ei tuu kyl sellasta kauheeta päänsärkyä vaikka jäiskin juominen vähän vähemmälle :)

      Poista
    3. joo en mäkään oo koskaan ollu mikään kovin ahkera juomaan. Aina sillon vaan kun on jano iskeny, mutta oon koittanu nyt enemmän:D

      Poista
  13. Ihana prinsessa!♥ Ihania vaatteita... (:

    VastaaPoista
  14. moi! meijän pikkuselle käskettiin ostaa semmosia Rela Drops tippoja, ja tuossa on mukana ne d-vitamiini tipat mitä sitten sunkin pitää alkaa antaa sille. Ja meijän pikkusella ei oo sen jälkeen mahaa hirveesti vääntäny ku alettii noita käyttää :) http://www.apteekkituotteet.fi/Reladrops-D3-tipat-10-ml
    tuossa enemmän niistä.. Ja tuosta päänsärystä, mulle tuli synnytyksen jälkeen joksikin pariksi viikoksi, ihan jumalatonta pääkipua, ja siihe ei auttanu mikään. mutta sitten se vaan katos, neuvolassa sanottiin että monelle naiselle saattaa tulla synnytyksen jälkeen migreeniä. :) ihanaa vauva-arkea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no toivotaan vaan että meidänkään neiti ei kuulu niihin ketä noista tipoista saa masuvaivoja, monissa keskusteluissa törmäsin että jotkut on saanu :/ Tänään aloteltiin joten kai se tässä parin päivän sisällä alkaa näkymään, että toimiiko. :) Me ostettiin ihan toi pelkkä reladrops eikä sitä missä on d-vitamiini samassa.

      ja toivottavasti mullakin on vaan hetkellistä tää päänsärky, ettei tuu se päivittäinen päänsärky taas takasin.

      Poista
  15. niin ja sitten ihan alussa, kun ei ees annettu vielä niitä d-vitamiini tippoja niin kävin ostamassa, Disflatyl tippoja, ne auttaa ilmavaivoihin. http://www.apteekkituotteet.fi/Disflatyl-tipat
    :) ja nuo toimi/toimii myös edelleen tosi hyvin ilmavaivoihin ! :)

    VastaaPoista
  16. Toivon mukaan lähtee päänsärkysi pois, tiedän ettei se ole kivaa yhtään. Itse olen kärsinyt päänsärystä jo 11 vuotta, kertaakaan ei ole vielä tullut päivää tai hetkeä jolloin ei särkisi. Tottunut tosin olen siihen kipuun, mutta välillä tulee suurempia kipupiikkejä jolloin ei pääse edes sängystä ylös. Syytä ei ole edelleenkään löytynyt :s

    Ihana vauva teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mäkin sen 1½ vuoden aikana totuin siihen särkyyn, mutta ei se kuitenkaan kiva oo. :D mut toivotaan että tää ei oo tullut jäädäkseen.

      ja niin on :)<3

      Poista
  17. voi ku se on niin pikkanen! ku toi tuttiki nii järkky tohon pikkuruiseen nassuun verrattuina! tuituitui!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhän tuo on, vielä vähän aikaa :) naureskelin noita kuvia missä sillä on tutti suussa :D

      Poista
  18. Aivan ihania vaatteita ja ihana tyttö! :)

    VastaaPoista
  19. aaaww!! Suloinen pikkunen, ja vitsit tulee niin muistot mieleen tosta asusta mikä sillä on päällä!! Niin suloinen ;)<33 vauvakuume!! :D Kai se vaan nyt on pakko hommaa toinen lapsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tajuu miks niin moni ei tykkää noista äitiyspakkauksen vaatteista, kun mun mielestä ne on oikein kivoja kaikki :D

      Poista
    2. Niinpä! Ja ens vuoden pakkauksen vaatteet vasta suloisia onkin :) toivon, että ehdin siihen pakkaukseen mennessä tekee toisen muksun ;D

      Poista
    3. mä en oo niitä niin kovin tarkkaan kattonu edes :D ainut mikä jäi mieleen oli se, että aika paljon oli oranssia :D

      Poista
  20. Ihania vaatteita pienokainen saanut! :-)

    ♥ http://anni-homepage.blogspot.fi/

    VastaaPoista