lauantai 22. syyskuuta 2012

2 viikkoa ♥


Meidän neidille tuli tänään ikää 2 viikkoa!

Ja nyt oon ihan pihalla siitä, että mitä muuta mä voisin tähän kirjotella niin pistetään vaikka pari videota eiliseltä! Ekassa vähän tanssitti ja toisessa neiti on pikkusen väsynyt.



Meillä on pari viimestä päivää nukuttu tosi huonosti. Ihan muutaman minuutin pätkiä vaikka ihan selvästi tolla tokalla videollakin näkyy, että tosi väsynyt on. Väkisin vaan yrittää pysyä hereillä. ;o Sit kun lähtee vaunuilemaan niin nukahtaa ja eilenkin nukku sen pari tuntia vaunulenkin ansiosta. Nyt se on nukkunu jonkun tunnin varmaan, mutta olikin sit hereillä jo melkein 4 tuntia ennen sitä, lukuunottamatta niitä parin minuutin pätkiä.

Vieläkään ei oo sairaalalta tullu niitä papereita mun synnytyksestä joten en oo vieläkään päässyt etenemään sen synnytyskertomuksen kans mihinkään suuntaan :/ pitää toivoo vaan, että ne tulis heti alkuviikosta.

26 kommenttia:

  1. voivoi ihanapikkunen :) mikä biisi tossa ekassa videossa soi ?

    VastaaPoista
  2. Ihana rääkäsy ! :D Ja ihana kun taistelee unta vastaan,pieni viattomuus <3

    VastaaPoista
  3. Siis mää en voi muutaku ihailla! Aivan käsittämättömän suloinen ipana <3

    VastaaPoista
  4. voi kun pikkunen on ihan väsy <3

    VastaaPoista
  5. Nyt voit kokeilla alkaa nukuttaa ulkona, jos teillä on jotain sellaista paikkaa mihin vauvan saisi? Tosin silloin ois hyvä olla myös ne.. no mitkä ne on: DD Ne radiot (joo nää on nää äitiaivot, sulaa mömmöä)!! En tiedä onko teillä. Mutta ehkä sillä tavalla saisit neidin nukkumaan pidempiä pätkiä?

    Tosin noita unirytmijuttuja tulee ja menee (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei meillä oikeestaan oo mitään sellasta paikkaa. Nyt rupeen huomisesta alkaen suunnilleen samoihin aikoihin lähtee kävelemään Hempun porukoille missä neiti saa sit jatkaa uniaan parvekkeella, et jos sais vähän tehtyy jonkin näköstä rytmiä. Siis et päikkärit tulis samaan aikoihin aina. :D

      Poista
  6. ne radiot on ne itkuhälyttimet :) ite toivoisin että meillä olisi parkeve mihin sais meidän pojan nukkumaan kun ei sisällä oikeen osaa ja pysty kunnolla, yksiössä kun asutaan niin ei ole mitään rauhaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki toivoisin parveketta, mut ei näissä asunnoissa oo ollenkaan. No en mä kyllä uskaltais vauvaa nukuttaa siellä kun asustellaan ihan maan tasalla ja aika keskeisellä paikalla :I

      Poista
  7. Vooi tuo jälkimmäinen video.. pikku reppana <3 ihan väsy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, en vaan ymmärrä et miks toinen ei nuku vaikka on noin väsy ):

      Poista
  8. Voi ei, multa on menny tää synnytys ohi ihan kokonaan :D En oo ehtiny käymään blogspotissa ees pariin viikkoon ku on ollu kiireitä :o
    Mut on aivan ylisöpö vauva, ihan tässä jo puolisen vuotta jyllännyt vauvakuume vaan pahenee<3 Onnittelut pienestä tytöstä! :3
    Onko sulla muuten youtubessa jotain nimimerkkiä? :o
    Niin ja kuinka pian mahtaa olla ristiäiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se mitään haittaa vaikka vähän ohi on mennytkin, nyt kuitenki ihan linjoilla taas!:D

      Kiitokset onnitteluista ja mun nimimerkki youtubeen on fcookiei

      Ristiäisiä ei olla mietitty oikeestaan yhtään, vaikka ehkä pitäis pikkuhiljaa alkaa miettimään. :D Mut ilmottelen tänne sit ku tiedetään itekki vähä enemmän :)

      Poista
  9. Hei! Mun on pakko kirjoittaa tuohon levottomuuteen ja valvottuihin öihin. Meillä esikoinen kärsi kovista vatsavaivoista. Vaunuissa nukkui,kun vaunut olivat liikkeessä. Työntelin keskellä yötäkin vaunuja kynnyksen yli... Meillä auttoi apteekista ilman reseptiä saatava cuplaton, joka tehoaa hyvin pikkuisten masuvaivoihin. :) Meillä kävi myös vyöhyketerapeutti, mutta en kokenut sen auttavan. Kolmannella lapsella oli myös jonkin verran masuvaivaa, meidän arkea helpotti Koala-vauvan riippukeinu ja Baby Björn Balance sitteri, niitä oli helppo heiluttaa vaikka toisella jalalla samalla,kun teki jotain muuta. Tsemppiä jatkoon, ihana neiti teillä! Yhtä kaunis kuin äitinsä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hemppu kävi just tänään hakemassa Cuplatonia kun niin moni sitä on kehunut ja suositellut. Vielä ei olla kokeiltu, mut ennen seuraavaa syöttämistä olis tarkotus antaa ensimmäisen kerran :)

      ja kiitokset!:)

      Poista
  10. Hei!

    Onko sinulle mahdollista lähettää sähköpostia johonkin osoitteeseen? Tarkoituksenani olisi tiedustella sinulta, antaisitko mahdollisesti käyttää blogitekstejäsi tutkimustarkoituksiin. Sähköpostitse voisin kertoa tarkemmin asiasta.

    Ystävällisesti,

    Heidi

    VastaaPoista
  11. Ihana!
    Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
    :)

    VastaaPoista